Mijn favorieten

Verkoop

Een huis is meer dan wat u aan de buitenkant ziet. In een huis wordt geleefd met alle ups en downs. Met alle herinneringen, zowel positief als negatief. Misschien zijn in uw huidige woning de kinderen wel geboren of heeft u dingen meegemaakt die uw leven een hele andere wending hebben gegeven. Wellicht heeft u er ook teleurstellingen moeten verwerken. Wonen heeft alles te maken met gevoel. Om die reden 'hebben' veel mensen 'iets' met hun woning.
 
De keuze van een makelaar heeft ook te maken met gevoel. Het is van belang dat u een prettig gevoel heeft bij de makelaar, die u inschakelt bij de verkoop van uw woning. Maar uiteraard bent u ook op zoek naar een makelaar, die u goed adviseert en voor u het meest optimale resultaat behaalt. Uw makelaar behartigt ten slotte úw belangen. Maar u verwacht ook van uw makelaar dat hij op een zorgvuldige, persoonlijke manier omgaat met de aspirant-kopers, met u als verkoper en met uw woning.

U wilt uw huis snel verkopen, tegen de beste prijs, de meest gunstige voorwaarden en de minste rompslomp. Uiteraard willen wij dat ook. In een persoonlijk gesprek informeren wij u over de stappen die wij zetten om dat gezamenlijke doel te bereiken.

Hieronder vatten wij nog eens voor u samen, waarom wij een uitstekende makelaar zullen zijn om juist uw woning te verkopen:
- actueel kennis- en opleidingsniveau door permanente educatie van de NVM;
- wij werken conform de NVM-erecode;
- wij zijn gehouden aan de strenge regelgeving van de NVM en vallen onder de klachten- en geschillen regeling van de NVM;
- het samenstellen van een duidelijk verkoopplan;
- het vaststellen van een reële vraagprijs;
- het inzichtelijk maken van de marktpositie van uw woning;
- het bieden van een digitaal verkoopdossier, zodat u de verkoop van uw woning kunt volgen op een tijdstip dat het u goed uitkomt;
- het duidelijk, persoonlijk en regelmatig communiceren over de voortgang van de verkoop;
- duidelijke communicatie voor en direct na de bezichtiging;
- veel ervaring in het onderhandelen om voorts een zo goed mogelijk resultaat te behalen;
- een correcte afhandeling van de verkoop tot en met de notariële levering;
- het werken tegen een reële courtage;
- flexibel in het maken van afspraken, zowel overdag als 's-avonds en op zaterdag;
- uitstekende plaatselijke bekendheid.

Kortom, maakt u eens vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van ons kantoor!

Woning van de maand