Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Wouter Uten Goyelaan Kavel 04 in Culemborg 4105

Wouter Uten Goyelaan kavel 04

4105 Culemborg
Koopsom € 367.200,- v.o.n.

Omschrijving

Wouter Uten Goyelaan bouwkavel 4

Parijsch is de nieuwste gezinswijk aan de westelijke rand van Culemborg. Het buitengebied en de A2 liggen op steenworp afstand en de historische binnenstad en het NS-station op nog geen 3 kilometer. Parijsch is een wijk die het moderne, comfortabele, duurzaam en energiezuinig wonen vertegenwoordigt.

Er is een keur aan woningtypen te...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wouter Uten Goyelaan bouwkavel 4

Parijsch is de nieuwste gezinswijk aan de westelijke rand van Culemborg. Het buitengebied en de A2 liggen op steenworp afstand en de historische binnenstad en het NS-station op nog geen 3 kilometer. Parijsch is een wijk die het moderne, comfortabele, duurzaam en energiezuinig wonen vertegenwoordigt.

Er is een keur aan woningtypen te vinden: van appartementen, rijwoningen en tweekappers tot riante villa’s en boerderijen op zeer ruime kavels. De architectuur van de woningen is zeer divers. Karakteristieke elementen zoals een hoogstamboomgaard, greppels met bomenrijen, ‘boerenweggetjes’, sloten en vaarten geven Parijsch een landelijke sfeer en brengen de natuur de wijk in. In de opzet van de wijk is bovendien nadrukkelijk rekening gehouden met de aanwezigheid van kinderen. In veel straten komt alleen bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen hierdoor veilig op straat spelen.

Er zijn veel aantrekkelijke speelplekken in de wijk en er is aandacht voor spel en recreatie. Vanuit de wijk lopen diverse wandelpaden direct naar de uiterwaarden van de Lek, waar het ‘s winters heerlijk schaatsen is.

Een breed scala aan voorzieningen Parijsch heeft een eigen winkelcentrum met onder andere twee supermarkten, bloemenwinkel, drogisterij, slagerij en bakker. Ook vindt u er een sporthal, meerdere basisscholen en faciliteiten zoals kinderopvang, een medisch centrum (huisarts, apotheek, fysiotherapie), tandheelkundig centrum en een dierenkliniek. In het midden van de wijk liggen de sportvelden.

De komende jaren verrijzen aan de westkant van Culemborg in Parijsch nog ongeveer 1.100 woningen, in diverse prijsklassen. Deze worden gebouwd in het deelgebied Parijsch-Zuid. Dit deel van Parijsch krijgt een ruimere opzet dan de eerder gebouwde delen van de wijk; het vormt een overgang naar het buitengebied, met veel ruimte voor groen en water. De westkant van Culemborg ligt in het gebied van de Hollandse Waterlinie. Deze verdedigingslinie heeft zijn militaire functie verloren en onmiskenbaar zijn stempel op de omgeving gedrukt. De oorspronkelijke cultuur-historische waarden worden nu ingepast in de recreatieve en natuurlijke ontwikkelingen.

In de eerste fase van Parijsch-Zuid worden 18 vrije kavels uitgeven. Hier kunt u uw eigen droomhuis (laten) bouwen.
Per kavel is een kavelpaspoort opgesteld met daarin de belangrijkste kenmerken en randvoorwaarden van de kavel. Een combinatie van wonen en werken behoort ook tot de mogelijkheden, mits het werken ondergeschikt blijft aan de woonfunctie.

Alle kavels hebben de mogelijkheid om een tuin op het zuiden of westen te realiseren. Aan het einde van de straat bevindt zich de plas De Lokkershoek. Sommige percelen hebben de mogelijkheid een aanlegsteiger te realiseren.

Kavel 4:
Oppervlakte: ca. 816 m2
Voor kavel 4 gelden de volgende bijzonderheden:
- minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- afwateringsvoorziening aan de zuid-oostzijde en de zuidzijde van de perceelgrens met onderhouds- en instandhoudingverplichting en welke niet als tuin kan worden ingericht.
- dakhelling niet verplicht

Voor inschrijven op deze kavel of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 367.200,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 816 m²

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object, neemt u dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.