Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Culemborg 4101 NR

Sprokkelenburg

4101 NR Culemborg

Omschrijving

Wonen in Sprokkelenburg!

ZELF UW WONING BOUWEN IN EEN KLEINE, LUXUEUZE WOONWIJK!

Sprokkelenburg; een kleine luxueuze woonwijk in Culemborg!
In de wijk Sprokkelenburg biedt de gemeente Culemborg vrije kavels aan. Kavelkopers bouwen hier unieke kwaliteitswoningen in een groene, ruim opgezette woonomgeving. De wijk Sprokkelenburg wordt hierdoor een fraaie, gewilde...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 353.310,- tot € 468.076,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 821 m³ t/m 1345 m³ Perceeloppervlakte 746 m² t/m 1166 m² Aantal kavels 16 Vrij 15 Aantal Bouwtypes 16 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen in Sprokkelenburg!

ZELF UW WONING BOUWEN IN EEN KLEINE, LUXUEUZE WOONWIJK!

Sprokkelenburg; een kleine luxueuze woonwijk in Culemborg!
In de wijk Sprokkelenburg biedt de gemeente Culemborg vrije kavels aan. Kavelkopers bouwen hier unieke kwaliteitswoningen in een groene, ruim opgezette woonomgeving. De wijk Sprokkelenburg wordt hierdoor een fraaie, gewilde wijk. U heeft hier alle vrijheid om uw droomwoning te bouwen, omdat er geen vaststaande bouwstijl voor Sprokkelenburg is bepaald! De gemeente gaat graag met u in gesprek over uw wensen en eisen om zo te komen tot uw droomwoning in een fraaie omgeving.

Het project Sprokkelenburg ligt op de grens van stad en land, geheel vrij in het groen. De wijk is goed bereikbaar door het reeds bestaande wegennet. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn dichtbij en ook het gezellige, historische centrum van Culemborg vindt u op loopafstand. Dit maakt het wonen in Sprokkelenburg comfortabel.
Het historische stadspark De Plantage begrenst het plan aan de noordzijde. Aan de oostzijde grenst Sprokkelenburg direct aan het buitengebied van Culemborg, waar het heerlijk wandelen en fietsen is.

Kies uw kavel
Iedere kavel in het plan heeft unieke kenmerken. Sommige percelen grenzen aan De Plantage of aan een doodlopend straatje. Andere percelen bevinden zich aan de rand van het buitengebied of liggen juist dicht bij de ontsluitingsweg. In de hele wijk is veel ruimte voor openbaar groen. Samen met de grote tuinen geeft dit Sprokkelenburg een parkachtige uitstraling.
Er komen zeven woonvelden die uit meerdere kavels bestaan. Een bouwkavel in Sprokkelenburg heeft een minimale afmeting van 700 m2, de exacte afmeting die u voor uw woning en tuin nodig heeft bepaalt u in overleg met de gemeente.

Om een goede indruk te kunnen geven van de mogelijkheden is een indicatieve verkaveling opgesteld. De koopsommen beginnen bij € 321.860,- v.o.n. en alle
V.O.N. prijzen van deze kavels zijn:


Kavel 28 (893m2) € 397.451
Kavel 29 (781 m2) € 356.235
Kavel 31 (1102 m2) € 453.363

De overige kavels zijn verkocht of onder optie.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 353.310,- - € 468.076,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 821 m³ t/m 1345 m³ Perceeloppervlakte 746 m² t/m 1166 m² Aantal kavels 16 Vrij 15 Aantal Bouwtypes 16 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over dit object, neemt u dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.